Acum citesti
Roți de carbon Reynolds pentru mountain bike

Reynolds au introdus primele lor roți pentru mountain bike în 2010, iar acum duc totul la un nivel superior. Apelând la deja tradiționalul carbon, producătorul propune niște seturi care se întrec cu orice marcă în materie de greutate.

Aceste modele de carbon sunt destinate exclusiv frânelor pe disc și sunt disponibile atât în varianta de 26 de inchi pentru cross-country și all mountain, cât și de 29. De asemenea, toate cele 3 modele sunt compatibile cu sistemul tubeless și cu toate axurile de roți, de la quick release de 9mm la cel de 20mm.

Cei de la Reynolds au folosit o suită de tehnologii pentru aceste trei modele: HML, un tip de carbon hibrid, VRC, un anumit tip de rășini pentru lipirea carbonului și ICG (Inert Gas Compression). Marginile jantei sunt înclinate în interior pentru a bloca talonul anvelopei. Toate acestea îmbunătățesc și rigiditatea roții, conform producătorului.

Modelul de 29 de inchi are janta lată de 29mm și aceasta cântărește 435 de grame. Setul complet de roți cifrează circa 1575 de grame.

Modelul de cross-country de 26 de inchi este mai ingust, având 17mm în interior, iar setul cântărește undeva în jurul a 1430 de grame.

Ultimul, dar nu și cel din urmă este modelul all-mountain de 26 de inchi cu o lățime interioară de 21mm și o greutate de 1590 de grame/set.

Vezi Comentariu (1)
  • Nu e chiar iesit din comun , orice set mai bunicel la 4-500$ are 1700g-1800g. 1590g nu e impresionant deloc mai ales ca se preconizeaza sa coste peste 1000 $.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =