Acum citesti
Ritchey prezintă noile piese pentru enduro și all-mountain

Începând cu luna septembrie a acestui an vei putea găsi pe rafturile magazinelor de biciclete, noile piese fabricate de Ritchey pentru all-moutain și enduro. Este vorba despre o tijă de ghidon, una de șa și un ghidon, despre care vorbim detaliat în rândurile de mai jos.

Tija de ghidon Trail WCS este concepută pentru bicicletele de all mountain. Forma este una mai robustă pentru a îmbunătăți rigiditatea, dar și pentru a se potrivi aspectului pe care țevile cadrelor moderne îl au. Cei de la Ritchey au fabricat tija din aluminiu 2014, fără rise și cu o înfășurare a ghidonului de 220 de grade. Piesa cântărește 115 grame și va costa 89,90 de euro.

În continuare, tijele de șa Link Trail WCS și Link Trail FlexLogic WCS Carbon sunt următoarele pe listă. Proiectate a fi ușoare și versatile, ambele beneficiază de sistemul Link de prindere al șeii care este compatibil atât cu șinele clasice ale unei șei, cât și cu sistemul Monolink al celor de la Selle Italia, cu condiția folosirii unui adaptor. Link Trail FlexLogic WCS Carbon este fabricată din carbon unidirecțional, cântărește 180 de grame și va costa 235 de euro. Varianta mai ieftină, din aluminiu, Link Trail WCS, va costa 99,90 de euro.

Ghidonul Low rizer este un ghidon lat de 740mm, cu un rise de 20mm pentru cel varianta din aluminiu, preț 72,90 euro, și cu un rise de 15mm pentru varianta din carbon, care va costa 184,90 de euro.

Ultima, dar nu și cea din urmă piesă de pe listă este ghidonul 2X. Aceasta beneficiază de un rise mic, de 5 mm, care permite fie o poziție ceva mai joasă sau una mai ridicată. Varianta de carbon este lată de 710 mm, cântărește 180 de grame și va avea prețul de 152,90 de euro. Varianta de aluminiu va avea o lățime de 720 mm, va cântări 232 de grame și va costa 72,80 de euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =