Acum citesti
Scott își formează o nouă echipă de cross-country

Succesul de care se bucură Scott în lumea mountain bike-ului este considerabil, mai ales dacă ne gândim la rezultatele obținute de sportivii elvețieni ai acestei echipe. Dar producătorul vrea să cucerească lumea, din câte se pare, așa că de anul viitor vom vedea o nouă echipă de XC: Scott- 3ROX Racing Team.

Această echipă va avea sediul în America de Nord și va fi alcătuită din sportivi aparținând acestui continent. Primul nume important care va reprezenta culorile noii formații este Geoff Kabush, fost component al echipei Maxxis-Rocky Mountain. Kabush este multiplu câștigător al campionatului de cross-country al Statelor Unite, participant la Olimpiadă, lucruri ce îl recomandă ca un sportiv de perspectivă.

Deocamdată, echipa îi mai are în componență pe Derek Zandstra, Cam Jette, Tyson Wagler, Marc-Antoine Nadon, Amanda Sin, Mikaela Kofman și Laura Bietola.

Obiectivele majore ale noii formații sunt etapele de Cupă Mondială XC și participarea a cel puțin unui sportiv la Jocurile Olimpice 2012, dar și participarea la evenimentele importante de cross-country de pe continentul american.

Foto: www.gramslightbikes.com

Vezi Comentariu (1)
  • Astia de la SCOTT au inventat asa de multe lucruri in domeniu si produc de zeci de ani incat ar trebui sa se numeasca taticii mtb-lui!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 13 =