Acum citesti
Road Grand Prix 2013 va mai avea o etapă, la Râmnicu Vâlcea

Tocmai am primit vești de la organziatorii Road Grand Prix. Seria de competiții din acest an s-a bucurat de un real succes printre impătimiții șoselei astfel că în data de 28 septembrie va mai avea loc o etapă, la Râmnicu Vâlcea.

road_grand_prix_2013_ramnicu_valcea

Se pare că seria de concursuri de ciclism de șosea Road Grand Prix a fost bine primită atât de cei de pe bicicleta, cât și de orașele prin care a trecut” spune Alex Ciocan, omul cu ideea acestor întreceri.  „Așa că nu am spus nu atunci când ni s-a oferit oportunitatea de a mai organiza o etapă la Râmnicu Vâlcea. De această data vom ieși din tiparul cu care v-am obișnuit, cel al criteriilor din centrele orașelor, și vă vom calăuzi pașii pe un traseu de aproximativ 100 de kilometri, vălurit, cu viraje strânse, dar și de viteză, și cu asfalt, să spunem, aproape perfect” completează acesta.

Startul și sosirea vor fi în centrul municipiului Râmniu Vâlcea, iar pentru că plutonul va părăsi orașul vor exista mașini de depanare neutre din partea organizatorilor, unde toți doritorii își vor putea lăsa roțile de rezervă sau echipamentul de schimb. Pe lângă acestea vor fi prezente și mașinile echipelor existente la start.

Mai exista și alte mici deosebiri referitoare la categoriile de vârstă dar acestea, împreunăcu regulamentul complet, vor apărea în câteva zile pe site-ul competiției.

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + 9 =