Acum citesti
Pregătirile pentru Road Grand Prix Vâlcea intră în linie dreaptă

Dacă acum câteva zile anunțam organizarea unei noi etape a Road Grand Prix 2013, care nu era în planurile inițiale pentru acest an, acum revenim cu detalii despre aceasta, organizatorii punând la punct majoritatea aspectelor între timp.

road_grand_prix_2013_ramnicu_valcea

Cursa din Vâlcea nu va urma tipicul de celor de până acum, adică circuite stradale prin centrul orașului, ci va fi o cursă de fond, lungă de 102,5 kilometri, prin împrejurimile reședinței acestui județ, a cărei traseu poate fi consultat aici. Înscrierile sunt limitate la 350 de participanți, iar taxa va valora 60 de lei.

Categoriile de cursă cuprind următoarele diviziuni: Elite, Elite Juniori (sportivi cu licență), Masculin 18-29 de ani, 30-39 de ani, 40-49 de ani și 50+, dar și Feminin 18-29 și 30+. În cazul sportivilor cu licență și a premierilor pe categorii de vârstă, primii 3 clasați se vor premia, clasamentul Open fiind singurul care îi va răsplăti pe primii 5 clasați. Restul detaliilor, precum și formularul de înscriere se găsesc pe site-ul oficial al cursei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + thirteen =