Acum citesti
Ridgeback Voyage 2012

Dacă ai decis să începi să parcurgi ture tot mai mari cu bicicleta, îți aducem în atenție Voyage, una dintre cele mai reușite biciclete de Touring de la Ridgeback. Echipată cu componente Shimano, aceasta promite solemn să te poarte pe unde dorești tu.

În același timp, Voyage este un fel de întoarcere la începuturi. Cadrul și furca din oțel Reynolds 520 stă mărturie acestui fapt, dar și liniile discrete și conservatoare ale celor două componente. Biciclete beneficiază de o echipare mixtă Shimano, putând regăsi pe aceasta piese din seturile Alivio, Sora, Deore și 2300.

Roțile sunt un alt punct forte al bicicletei, fiind tipul foarte rezistent, dar cu neajunsul unei greutăți mai ridicate. Pe lângă touring, Voyage este foarte potrivită și navetelor pe distanțe mai lungi. În echiparea standard sunt incluse și apărători de noroi, un portbagaj de spate o pompă ce se poate așeza pe brațul stâng al furcii de spate și o pereche de pedale cu ratrape. Din păcate, nu am găsit nicio informație privind greutatea acestui model.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − nine =