Acum citesti
Riders Club se îndreaptă spre munți: MTB Predeal Trophy

Sâmbătă, 14 septembrie 2013, în Predeal, județul Brașov, la ora  11:00 se va da startul competiției MTB Predeal Trophy, a zecea din calendarul Riders Club. Înscrierile sunt deschise din data de 20 august pe pagina detaliată a evenimentului, de pe site-ul www.ridersclub.ro. Cei care doresc să participe pot profita până luni, 8 septembrie, de taxa minimă de înscriere, de 60 de lei. Dupa această dată, taxa va fi 70 de lei, respectiv 80 de lei pentru înscrierile făcute la fața locului, în ziua evenimentului.

predea_mtb_trophy_2013

MTB Predeal Trophy întâmpină iubitorii de ciclism cu 3 trasee adaptate nivelurilor de abilitate din sistemul Riders Club:

–          Traseul de 11 km, pentru riderii de nivel 4

–          Traseul de 15 km, pentru riderii de nivel 3 masculin și feminin și 2 feminin.

–          Traseul de 40 km, pentru riderii de nivel 1 masculin și feminin și 2 masculin.

Diferența de nivel va fi de aprox. 360 m pentru cursa de 11 Km, de aprox. 630 m pentru cursa de 15 Km și de 1.740 m pentru cursa de 40 km, punctul de plecare fiind comun, de la Cabana Fulg de Nea din DN1.

Accesare harta traseu

Program

  • 08.00: Deschiderea inscrierilor si ridicarea pachetelor de concurs
  • 10.30: Inchiderea inscrierilor si ridicarea pachetelor de concurs
  • 10.45: Sedinta tehnica
  • 11.00: Start toate nivelurile
  • 15.00: Timp limita de parcurgerea a traseului
  • 17.00: Festivitatea de premiere

Pachet de concurs

Pe lângă experiența parcurgerii unui traseu deosebit, participanții vor beneficia în pachetul de start de Covrigei GrandPapa și biscuiți Poieni, medalie de finisher, număr de concurs cu chip de cronometraj, covrigei GrandPapa și doză Ursus Cooler la finalul competiției, apă, energizant Gatorade, banane, ciocolată, glucoză, biscuiți Velpitar la punctele de alimentare și zona de spălare a  bicicletelor la finish. Cât privește premiile, primii trei clasați în cadrul fiecărei categorii se vor bucura de premii oferite de MPG cu sprijinul sponsorilor și partenerilor Riders Club. În plus, și concursul de la Predeal oferă tuturor participanților șansa de a câștiga unul dintre premiile puse în joc la tombola evenimentului. Pentru a intra în posesia premiului, riderii trebuie să fie prezenți la extragerea din cadrul festivității de premiere și să aibă asupra lor numărul de concurs și un act de identitate. Premiile oferite în cadrul tombolei sunt 1 cadru GIANT super light din aluminiu AluXX SL, în valoare de 3000 de lei, 1 tricou al echipei de ciclism Skil, 3 pachete tricou + șapca.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 18 =