Acum citesti
Rennstahl Bikes – biciclete exclusiviste cu cadru din oțel de calitate

Noua companie germană Rennstahl, cu sediul în Bavaria, a fost înființată la începutul acestui an și are ca obiectiv construcția de biciclete de top, cu cadru din oțel de calitate Reynolds 931, garantate pe viață împotriva ruginei.

rennstahl_rennsport_2014_1

Asemenea țevilor de titan nici cele din oțel nu sunt vopsite. În schimb, promit o rigiditate și o rezitență mare, chiar dacă pereții țevilor nu sunt mai groși de 0.38 mm. Lipsa vopselei și diametrul mic al țevilor din oțel, permit astfel obținerea unor rezultate remarcabile în ceea ce privește greutatea, asemănătoare cadrelor de top din aluminiul. Astfel, cadrul modelului Rennsport 931 cântărește doar 1,6 kg în dimensiunea M și este disponibil în versiunea pentru roți de 27.5 sau 29 de inch.

rennstahl_rennsport_2014_2

În versiunea de echipare cu furcă Cannondale Lefty, bicicleta cântărește 9.7 kg, cu componente Shimano din gama XTR sau Tune, fiind disponibilă la un preț de 5.780 euro. Conform producătorului, poziția pe bicicletă este una întinsă, de racing, top tube-ul fiind ceva mai lung decât la restul bicicletelor, iar pipa ceva mai scurtă. Cadrul lui Rennsport permite instalarea unei anvelope cu o lățime de până la 2.4 inch.

Alte informații pe rennstahl-bikes.de.

via Rennstahl

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × four =