Acum citesti
Breadwinner Cycles – oţel custom pentru cunoscători

Breadwinner Cycles – Oregon, SUA, construieşte biciclete superbe de înaltă calitate pentru oameni cărora le place să pedaleze zilnic. Ira Ryan şi Tony Pereira şi-au pus la bătaie experienţa combinată de 19 ani în designul şi fabricaţia bicicletelor pentru a construi de la zero, în 8 până la 10 săptămâni biciclete unice, fabricate manual şi răsplătite de prestigiosul premiu NAHBS – North American Handmade Bicycle Show. Breadwinner dispune de 8 modele de biciclete custom, cu cadre din oţel care folosesc cea mai nouă tehnologie şi geometrie de curse.

Breadwinner Cycles bad otis 2

Bad Otis este mtb-ul din colecţia Breadwinner. Pe măsură ce această disciplină a evoluat compania a dorit să ofere biciclete capabile de performanţe excelente pe trailurile de generaţie nouă. Bad Otis este un mtb care poate face faţă săriturilor medii, bermelor mari şi coborârilor stâncoase şi cu multe rădăcini. Toate acestea mulţumită simplităţii şi eficienţei unui hardtail. Pentru a putea toate acestea Bad Otis are un unghi relaxat al furcii, furcă de 160mm, tijă de şa reglabilă, ţevi chainstay scurte, roţi de 27,5 inch şi transmisie 1x. Simplă, de încredere şi gata pentru cele mai tari poteci pentru Eunduro.

Breadwinner Cycles bad otis 1 Breadwinner Cycles bad otis 3

Preţurile sunt însa demne pentru asemenea pretenţii şi calitate. Cadrul pleacă de la 1.895$, iar construcţii complete, cu echipări Shimano sau Sram, butuci Chris King şi jante Enve ajung şi la 8.550$.

[youtube id=”ialNBNjVOKw” width=”600″ height=”350″]
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − nine =