Acum citesti
Cursiere noi în gama B’Twin a celor de la Decathlon

Decathlon pare să își schimbe filozofia în materie de cursiere odată cu modelele pregătite pentru 2014. Totuși, cel puțin un aspect rămâne constant, anume cel al prețului, care se anunță mai avantajos ca al altor biciclete de șosea de pe piață, fie că vorbim de cursiere mai performante sau orientate spre sport recreațional ale mărcii B’Twin.

Triban 3 va deveni Triban 300 și, în principiu, rămâne neschimbat, mai puțin în privința aspectului și a manetelor și schimbătoarelor, cele Shimano 2300/Sora fiind înlocuite de cele aparținând celor de la Microshift, mai fiabile, dar identice ca preț, conform producătorului.

Aluminiul mai este folosit și în cazul modelului Alur 700, echipat cu Shimano 105 și având furcă de carbon. Printre alte trăsături mai găsim axul pedalier de tip PressFit, posibilitatea de a monta anvelope late de 28mm și frâna de spate amplasată sub axul pedalier. Cadrul cântărește undeva la 1.400 de grame, conform celor de la Decathlon, este aprobat de UCI pentru competiții oficiale și, oarecum surprinzător, este compatibil cu sistemul electronic Shimano Di2.

alur700

În materie de carbon, Decathlon a pregătit modelele Mach și Ultra. Primul cuprinde 3 versiuni, 700, 720 și 740, care diferă doar ca echipare, cea de bază având setul Shimano 105, următoarea Campagnolo Centaur, iar ultima Campagnolo Athena, acesta din urmă fiind de 11 viteze.

mach720

Vârful gamei B’Twin se numește Ultra și prin cadrul său de 850 de grame și furca de 325 de grame înțelegem ușor de ce. Tot Shimano semnează echiparea, prin setul Ultegra, fie în variantă electronică, fie mecanică, în timp ce roțile Mavic Ksyrium Elite, componentele Deda, șaua Fizik Arione și pedalele Look Keo Max completează lista.

ultra920

Momentan, pentru România nu au fost anunțate care dintre aceste modele vor fi disponibile și nici la ce prețuri, însă vă ținem la curent cu aceste amănunte.

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + three =