Acum citesti
Reynolds introduce un oțel mai accesibil ca preț

Britanicii de la Reynolds pregătesc o mișcare interesantă pentru piața de bicicletă, prin oțelul 921 pe care îl vor lansa curând. Aliajul va fi folosit îndeosebi pentru construirea 29er-elor, BMX-urilor și a bicicletelor de ciclocros, având ca principal argument în favoarea sa prețul competitiv.

reynolds

Oțelul 921 este deja folosit la scară largă în industria aeronautică, a petrolului și a gazelor, mulțumită greutății reduse, rezistenței la coroziune, rezistenței în general și, nu în ultimul rând, a prețului său. În cazul bicicletelor, Reynolds estimează că noul aliaj va costa o treime din prețul oțelului 921, folosit de companie cel mai des, și va fi și mai ușor de prelucrat. Să fie acesta începutul unei tendințe de coborâre a prețurilor?

Vezi Comentariu (1)
  • Ce lipseste cu desavarsire din stirea asta este informatia ca 921 este INOX. De asemenea, cred ca e gresita si afirmatia in legatura cu pretul: nu va costa o treime din tuburile 931 (cred ca asta a dorit autorul sa scrie), va mai ieftin decat 931 (tot inox), dar, cel mai probabil, mai scump decat 853 (otel).
    Si nu, 921 NU este „deja folosit la scară largă” – denumirea corecta a aliajului este 21-6-9, iar [Reynolds 921] este marca inregistrata pentru tuburile realizate pe baza de otel 21-6-9.
    Apropo, de ce nu se pot construi cursiere din tuburi 921? [/sarcasm]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 15 =