Acum citesti
Raiffeisen Bank și Green Revolution au deschis al doilea centru de închiriere I’Velo din Timișoara

Centrul de închiriere “I’Velo” este amplasat în Parcarea 700 și pune la dispoziția timișorenilor 40 de biciclete. Astfel, începând de sâmbătă, persoanele care închiriază biciclete “I’Velo” în Timișoara le pot returna la oricare dintre cele două centre: cel din Parcul Justiției sau cel din Parcarea 700.

„Împreună putem schimba mentalitatea față de mersul pe bicicletă și putem ajuta la crearea unui mediu înconjurător mai sănătos. Prin proiectul I’velo propunem cetățenilor să privească mersul pe bicicletă ca pe un mijloc de transport alternativ și nu doar ca pe o modalitate de recreere și relaxare în timpul liber. Rezultatele foarte bune înregistrate în cele 4 luni de la deschiderea primului centru din Timișoara dovedesc, încă o dată,  interesul crescut al oamenilor față de acest proiect„, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare și Relații Publice, Raiffeisen Bank.

 “Ne-am decis să deschidem încă un centru în Timișoara datorită cererii mari de biciclete. Centrul situat în Parcarea 700 ne va ajuta să fim mai aproape de timișoreni sau de turiștii care vor să vadă acest frumos oraș pe bicicletă. Ni se demonstrează încă o dată, dacă mai era cazul, că oamenii vor să meargă pe bicicletă, că pedalatul este o modalitate de petrecere a timpului liber, dar și un mijloc de transport alternativ care câștigă teren printre români.” a declarat Raluca Fiser, președintele Asociației Green Revolution.

Timișorenii sunt așteptați să își închirieze biciclete I’Velo și din centrul din Parcarea 700, în intervalul orar  10:00 – 22:00, ultima închiriere fiind posibilă la ora 20:30.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 2 =