Acum citesti
La I’Velo Bike Day câștigi super-biciclete!


Inchiderea sezonului velo este sarbatorita anul acesta prin evenimentul “I’Velo Bike Day”. Iar pe 22 octombrie, toti biciclistii din Bucuresti sunt asteptati la cel mai cool “I’Velo Bike Day” – primul pentathlon dedicat exclusiv biciclistilor, care va fi organizat de acum inainte in fiecare an. Evenimentul va avea loc in Parcul Herastrau si in Parcul Izvor. Puteti afla daca sunteti cel mai bun Bicilist Urban. Nu conteaza sexul, varsta, sau bicicleta – conteaza prezenta si determinarea de a parcurge toate cele 5 probe de concurs!



”Lasati-va masinile acasa! Raiffeisen Bank va invita la cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor. Va fi o zi in care cei cred ca doua roti sunt mai bune decat patru pot sa arate acest lucru. Biciclistii sunt una dintre cele mai active comunitati si vrem o zi numai a lor. Va asteptam la pentathlon!”, a precizat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank.


Alatura-te miscarii Velo Urbane si sarbatoreste cu Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank doi ani de existenta “I Love Velo” si 550.000 de utilizari in toata tara!


”I’Velo Bike Day este o celebrare a bicicletei urbane si primul pentathlon dedicat exclusiv biciclistilor din Romania. Va asteptam pe toti la eveniment, pentru a sarbatori incheierea sezonului velo 2011”, a declarat Raluca Fiser, Presedintele Asociatiei Green Revolution.


Participantii vor putea castiga trofelul “Cel mai bun Biciclist Urban”, 3 super-biciclete pentru cei care prind podiumul sau 10 biciclete in cazul mentiunilor speciale.


Dar toata lumea va fi castigatoare pentru ca ne vom revendica dreptul de a folosi bicicleta in mediul urban ca mijloc de transport alternativ! Ne dorim un oras mai curat, cu mai putine masini, sprijinul autoritatilor in realizarea de piste si parcari de biciclete.


I’Velo pune la dispozitia doritorilor 1.100 de biciclete, in opt centre de inchiriat din orasele: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si Constanta



Vezi probele competiției pe www.ivelo.ro. Tot pe ivelo.ro poți vizualiza mai multe detalii despre desfășurarea competiției.


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =