Acum citesti
La revedere, I’Velo 2013!

“I’Velo”, un proiect al Asociației Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank, anunță finalizarea sezonului 2013, începând cu 4 decembrie. Mulțumirile merg către cele 153.000 de persoane care au ales bicicletele I’Velo ca mijloc de transport sau de recreere pe parcursul întregului an 2013, dar și către autoritățile, partenerii și sponsorii care au sprijinit proiectul. Numărul mare de utilizatori și implicarea acestora în acțiunile organizate în cadrul proiectului demonstrează interesul lor de a se reuni într-o adevărată comunitate a bicicliștilor.

ivelo
Foto: Humans on Bicycles

În cursul anului 2013, în centrele I’Velo din București s-au înregistrat peste 94.000 de utilizatori. Astfel, în centrul de la Aviatorilor – Herăstrău, Piața Charles de Gaulle, în 191 de zile de funcționare, 54.000 de bucureșteni au ales bicicletele galbene pentru plimbare sau pentru a se deplasa dintr-un punct în altul al orașului. Localizat tot în Parcul Herăstrău, centrul de la Arcul de Triumf a înregistrat 13.000 de închirieri în 144 de zile de funcționare, iar centrul din Tineretului – Gheorghe Șincai, în 138 de zile,  peste 30.000 de bucureșteni s-au plimbat cu bicicletele galbene.

La fel ca anul trecut, bicicletele I’Velo au putut fi disponibile, atât contra cost, cât și gratuit. Tinerii sub 16 ani și pensionarii au avut posibilitatea de a închiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie. Tarifele de închiriere au fost: 4 lei pentru 1 oră și 15 lei pentru 24 de ore.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + 19 =