Acum citesti
Prezentarea noilor Merida si UMF 2011

Vineri, 5.11.2010 in Bucuresti, a avut loc prezentarea noilor modele Merida si UMF pentru sezonul urmator, in cadrul unei intalniri organizate de BikeFun Hungary. Alaturi de prezentarea noilor modele am putut afla si cateva informatii despre productia bicicletelor Merida.


Fabrica Merida, localizata in Taiwan, are o capacitate de productie anuala de 1.000.000 de biciclete, dar nu este singura. Alte doua fabrici, localizate in China, isi aduc aportul printr-o capacitate de productie anuala de 800.000, respectiv 500.000 de biciclete. Brandul Merida a intrat pe piata  din Europa in anul 1988 in Norvegia, iar in prezent bicicletele sale sunt comercializate in peste 66 de tari.


Din gama Merida fac acum parte 101 modele, iar din gama UMF, 21 de modele. Printre aparitiile notabile pentru 2011, amintim modelele One Forty, One Twenty, Ninety Six in clasa bicicletelor full suspension si modelele O.Nine, Matts (Scandium, Lite, 29, TFS) in clasa bicicletelor hard tail.


Au fost prezentate de asemenea si modelele UMF pentru Slope Style, o proba care-si gaseste din ce in ce mai multi adepti si bicicletele de DirtJump, oferite fie cu cadre din Crom sau din Aluminiu.


Mai jos ai la dispozitie o galerie foto in care vei putea regasi toate modelele noi de la Merida ce vor fi comercializate in noul sezon, atat cele dedicate muntelui cat si cele dedicate mediului urban.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − nine =