Acum citesti
Bicicleta cu roti de 36″ de la Black Sheep


Daca ti se pare ca bicicletele 29er au rotile mari, atunci ce mai poti spune despre modelul ZAMer al producatorului Black Sheep, care este echipat cu roti uriase de 36″? Gandit initial ca un experiment, acum aceasta bicicleta este inclusa in gama Black Sheep si poate fi achizitionata de catre cei care-si doresc un vehicul cu doua roti care sa treaca peste absolut orice obstacol.


Pentru a pastra o greutate redusa, producatorul a decis ca materialul din care este realizat cadrul sa fie titanul, material care va contribui si la o rezistenta sporita a bicicletei. Transmisia poate fi facuta in functie de cerintele clientului, cu ajutorul lantului sau cu ajutorul unei curele de transmisie de la Gates.



ZAMer este dotat cu frane pe disc si cu o furca Faith iar daca vine vorba de forma acesteia, putem afirma ca este mai putin conventionala, in special la nivelul cadrului, acesta fiind construit parca in jurul rotilor. In orice caz, daca te decizi rapid sa cumperi aceasta bicicleta si sa iesi complet din peisaj, ai nevoie de minim 4.000 de euro doar pentru cadru, furca, ghidon si aparatoarea de lant. Rotile si restul de componente costa extra.


Daca vrei sa aflii mai multe informatii despre costul total al acestei biciclete, acceseaza blacksheepbikes.com.


via | Black Sheep Bikes


Vezi Comentarii (2)
  • Bicla cu roti de 36 a aparut demult pe ‘tube, si aici a aparut stirea, cu o luna de intarziere:D Cu asta sigur urci scarile fara probleme.

  • Hello E.T.! Sper sa ne fie iertata intarzierea 🙂 Scari, radacini, pietre – all in! Ma intreb daca totusi ai nevoie de piese de schimb, in special la nivelul rotilor, oare cat de complicat va fi sa intri in posesia lor? 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − fifteen =