Acum citesti
Piesă de design de la Peugeot: AE21

Peugeot a prezentat de curând o bicicletă urbană, botezată AE21, cu roți mai mici de 20 de inch și cu un motor electric ce are menirea de a-ți facilita deplasările prin oraș. Este un produs al Peugeot Design Lab (despre care poți afla mai multe aici), o pliabilă agilă, rapidă și compactă, așa cum o descrie producătorul francez.

peugeot_ae21_1

AE21 va avea un preț recomandat de 1.799 euro și va avea o autonomie de 60 de km. Acumulatorul va putea fi reîncărcat foarte simplu de la o priză. Cadrul este construit cu țevi din aluminiu, asemenea furcii, iar sistemul de transmisie este Shimano Nexus, cu 3 viteze incluse în butuc.

peugeot_ae21_2

Poate fi achiziționată într-o singură dimensiune a cadrului, doritorii putând să-și ajusteze poziția pe bicicletă ridicând tija de șa.

peugeot_ae21_3

Greutate nu este tocmai mică, cele 22.5 kg ale noii pliabile electrice făcându-se resimțite în momentul în care rămâi fără energie în acumulator. Sau cine știe, dacă-ți plănuiești traseele de la bun început, s-ar putea să poți fii asistat pe întreg parcursul zilei.

peugeot_ae21_4

Alte detalii pe cycles.peugeot.fr.

via Peugeot

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × one =