Acum citesti
Peugeot AS-01: bicicletă rapidă de oraș

Cu înfățișarea unei cursiere noua bicicletă de oraș, AS-01 din gama Allure, este dedicată celor pretențioși care vor să fie rapizi în oraș. Iar cu o greutate de doar 8.6 kg, cu siguranță aceasta va face pedalatul mult mai plăcut dar și mai lejer, iar pentru o greutate atât de mică, Peugeot mezează pe un cadru și o furcă din carbon (3K).

peugeot-as-01

Din echipare merită menționat sistemul de transmisie 2×10 ce provine din gama Tiagra a celor de la Shimano, angrenajul FSA Compact cu foi în formatul 34/50, roțile Shimano R500 dar și frânele Etriere TEC. Poziția însă diferă de cea oferită de o cursieră, datorită unei pipe cu rise pozitiv mai mare și a ghidonului drept, care te poziționează mai confortabil pe bicicletă.

AS-01 este disponibilă doar în culoarea neagră, la un preț de 7.499 de lei. Mai multe informații pe sportmood.ro.

via SportMood

Vezi Comentariu (1)
  • Pe site scrie ca furca e alu/carbon, avand in vedere asta si faptul ca are „decat” Tiagra, de ce costa atat bicicleta asta?

    Cu mai putini bani poti sa iei o bicicleta de sosea/CX full carbon, cu ultegra si frane pe disc. Diferenta poti sa o bagi intr-un ghidon drept, manete de frana si pipa daca nu iti plac dropurile 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =