Acum citesti
Peugeot R02-200 pentru fitness

Segmentul bicicletelor de fitness este unul la început de drum, însă majoritatea producătorilor au astfel de biciclete în ofertele lor. Problema este că, pe moment, sunt prea puțin promovate, însă acestea se doresc a fi o soluție de compromis între o bicicletă de șosea și una de agrement. Și exact acest lucru face noul Peugeot R02-200.

peugeot-r02-200-sport

Cadru și furca amintesc de cursiere atât prin construcție cât și prin geometrie, însă ghidonul este unul drept, cu o pipă cu rise pozitiv. Asta se traduce printr-o poziție mult mai comodă, fără să solicite spatele, însă mai puțin aerodinamică. Cu toate acestea, roțile împrumutate de la bicicletele de șosea, vor oferi o viteză de rulare mai mult decât rezonabilă.

R02-200 este echipat cu o linie de componente Shimano Sora, cu frâne de tip clește Tektro 510A și cu un angrenaj Prowheel Ounce, cu foaia mare de 50 de dinți. Acesta este conectat la un set de 9 pinioane, în formatul 12/25, adică mai mult decât evident, axat pe viteză. Dimensiunea roții este de 28 de inch, iar prețul de achizițioe de 4.099 lei.

Informații pe larg, pe sportmood.ro.

via Sportmood

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + seven =