Acum citesti
Biciclete Peugeot in 2011

noutati_eurobike


Am anuntat in unul din articolele precedente revenirea celor de la Peugeot in industria bicicletelor. La Eurobike 2010, am avut ocazia sa admiram noile modelele ale producatorului francez. Acestia propun pentru 2011 o gama mixta, de la biciclete de munte pina la biciclete urbane sau cursiere.


Modelele din gama Urban Sport se prezinta sub forma unor MTB-uri, echipate cu anvelope slick si dedicate deplasarii prin oras. In functie de model, se poate opta pentru o furca fixa sau una cu amortizor (Sr Suntour). Bicicletele de oras Peugeot beneficiaza de un design aparte, teava seii pentru modelele City Moov fiind intrerupta. Acestea beneficiaza de un cadru de aluminiu si sunt dotate (optional) cu un cos de cumparaturi. Greutatea medie a bicicletelor de oras Peugeot este de aproximativ 15 kg.


Tot din gama citadinelor, fac parte si biciclete electrice, denumite E-city. Acumulatorii acestora asigura o autonomie de pina la 90 de km iar modelul de top este echipat cu o linie de componente Shimano Nexus cu 7 viteze integrate in butuc.


Pentru Trekking, Peugeot propune 4 modele distincte. Cel mai usor este modelul Escapade, care cantareste 15.8 kg iar cel mai greu modelul ATB Edition Collector, bicicleta ce pune pe cantar 18.5 kg.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × five =