Acum citesti
Oțel, șosea și frâne pe disc: Volagi Viaje

Volagi și-a abătut atenția de la bicicletele fabricate din carbon și s-a concentrat pe a produce un model realizat din nemuritorul oțel. Nu știm dacă este un tribut adus perioadei de glorie a acestui material sau doar un simplu moft, dar firma producătoare pare decisă să nu ne dezamăgească cu această nouă bicicletă.

Cadrul va fi din oțel double-butted, ceea ce orientează cadrul spre segmentul de biciclete confortabile la drum lung, sau endurance comfort cum îl numesc cei de la Volagi. Din câte se pare, cablurile vor traversa prin interiorul cadrului, headtube-ul va fi conic iar piesa de rezistență va fi BB386EVO. Forma cadrului va fi tot arcuită, pentru a veni cât se poate de mult în sprijinul confortului celui care merge pe Viaje.

Bicicleta va mai beneficia și de frâne pe disc și de spații generoase între roți și furci pentru a putea monta o pereche de aripi sau de anvelope mai balonate, chiar de ciclocros. Astfel, Viaje devine bicicleta potrivită pentru touring, competiții sau mers pur și simplu. Ar mai fi o problemă, totuși. Cei de la Volagi ne țin în suspans privind aspectul bicicletei, așa că trebuie să mai așteptăm câteva zile până să vedem cu ochii noștri produsul finit.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × five =