Acum citesti
Vanilla Road Racer arată că oțelul nu și-a pierdut farmecul

În cazul în care adori detaliile, priceperea unui artizan de biciclete și îți și dorești o bicicletă care să nu se găsească pe toate drumurile, cei de la Vanilla s-ar putea să aibe niște răspunsuri. În materie de șosea, Road Racer 2013 afișează de ce este în stare această companie, facând cuvintele ceva de prisos.

vanilla_road_racer

Vanilla este genul acela de firmă care duce termenul de „exclusivist” la un alt nivel. Bicicletele lor nu se găsesc în magazine sau la distribuitori, așa că dacă îți dorești cu ardoare ceva zămislit de mințile și mâinile lor, va trebui să te înscrii pe lista de așteptare. Și așteptarea poate dura și câțiva ani. Cât despre preț, mai e nevoie de vreo simulare în acest sens?

O astfel de companie își permite să dea viață unor veritabile declarații de rafinament, eleganță și performanță, cum este și cazul Road Racer. Vanilla a acordat atenție fiecărui lucru, de la detalii (a se vedea urechile de cadru), până la componente de dimensiuni mari (a se vedea setul Campagnolo Super Record și piesele ENVE). Pentru cei care vor să se delecteze sau, după caz, convingă de ceea ce inspiră Road Racer, galeria Flickr a celor de la Vanilla le stă la dispoziție.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 3 =