Acum citesti
Condor Super Acciaio readuce cursierele de oțel în atenție

Mai degrabă destinate nostalgicilor și colecționarilor, cursierele fabricate din oțel sunt considerate mici piese de artă, dacă au fost fabricat cum trebuie. Cei de la Condor oferă și ei o cursieră elegantă de oțel, dar diferența în acest caz o reprezintă faptul că Super Acciaio este un model performant și după standardele moderne, potrivit pentru competiții, chiar dacă de un nivel nu tocmai înalt. Cel puțin pentru moment…

condor_super_acciaio

Față de generația precedentă, Condor i-a adăugat o furcă de carbon și a mai făcut niște retușuri pe ici, pe colo, astfel că greutatea s-a mai redus cu circa un sfert de kilogram. Producătorul spune că pierderea în greutate nu a diminuat rigiditatea sau calitatea construcției cadrului, țevile fiind furnizate în continuare de Columbus. Printre alte elemente ale componentei centrale regăsim standardul BB30 al rulmentului pedalier și head tube-ul conic.

O precizare importantă din partea producătorului este că noul model a fost actualizat în așa fel încât să fie utilizabil și în competiții, Condor dorind în anii care urmează să sponsorizeze o echipă profesionistă care să alerge pe cadrele sale din oțel. Astfel, noul Super Acciaio se pare că joacă rolul de pas intermediar în acest plan al britanicilor. Cât despre echipare, aceasta va începe de la setul Campagnolo Athena, care va va aduce prețul bicicletei undeva la 3.000 de euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × three =