Acum citesti
Noutăți Fox 2012


Fox vine cu câteva noutăți notabile pentru 2012. Este vorba despre noua furcă Fox Float Ti cu o greutate de doar 1.32 kg pentru versiunea de 80/100 mm FIT RLC cu ax QR 9 mm. Modelul ce benficiază de o cursă mai mare, Terralogic 120 FIT, va cântări doar 1.56 kg. Atât steerer-ul cât și coroana vor fi realizate din titan. Din păcate, aceasta va fi disponibilă doar cu gât conic, prin urmare ne așteptăm la o gamă de biciclete relativ restrânsă cu care este compatibilă. Cel puțin pentru piața din România.



Pentru biciclete 29er Fox lansează noua furcă Fox 34. Brațele au o grosime de 34 de mm, oferind o cursă de amortizare de 140 de mm. Brațele inferioare au fost ranforsate pentru a oferi o rigiditate mai bună, în condițiile în care o bicicletă 29er va solicita mai mult furca pe traseele dificile.


Pentru reprize de amortizare mai line și mai precise, cei de la Fox au dotat și amortizoarele spate cu opțiunea Kashima Coat (învelișul aurit). Astfel, producătorul american ne promite performanțe crescute pentru shock-urile RP2, RP23 și DHX Air.


Mai multe detalii despre prețuri vor fi disponibile în curând.


via Fox Racing Shox


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 12 =