Acum citesti
Noul Rock Shox Dart se numește XC


Schimbare de nume pentru gama entry-level Dart a celor de la Rock Shox. Începând cu sezonul următor, Dart se va numi XC, amintindu-ne astfel și mai clar de scopul pentru care a fost creată. În interior nu sunt foarte multe schimbări, însă câteva noutăți merită menționate.



Una dintre cele mai importante este existența unei noi versiuni 29er, denumită XC 29″. Disponibilitatea acesteia va fi cu brațe superioare de 32 sau de 28 mm iar cursa va fi de 80 sau de 100 mm. Modelul cu brațe de 28 mm va cântări 2.263 de grame iar cel cu brațe mai groase, va fi surprinzător, mai ușor: 2.200 de grame.


Va fi dotată cu Lock-Out și cu control al rebound-ului, plasat extern sub unul dintre brațele furcii. De asemenea, aspectul sticker-elor a fost modificat.


Rock Shox anunță cu versiunea pentru biciclete 29er a noii furci XC va avea cel mai bun raport/calitate preț din segment.


Noul XC va putea fi achiziționat și pentru bicicletele 26″ ca până în prezent. Aici vei avea posibilitatea de a alege între trei dimensiuni diferite ale brațelor: 28, 30 sau 32 mm. Cursa va fi între 80 și 120 de mm iar greutatea variază între 2.180 de grame (pentru modelul XC 30) și 2.352 de grame (pentru modelul XC 32).


Informații suplimentare vor fi disponibile în curând pe site-ul oficial al producătorului.


via Rock Shox


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 13 =