Acum citesti
Noul Cannondale Trigger 2013 amenință serios concurența

Cannondale ne-a obișnuit în ultimii ani cu câteva modele de biciclete full suspension, care pe drept cuvânt, arată foarte bine. Jekyll, Scalpel sau Claymore sunt doar câteva exemple în acest sens. De aceea, lansarea unui model nou reprezintă un eveniment deoarece un nou design poate însemna o nouă supriză. Și este!

Cannondale Trigger nu este o bicicletă long travel, în schimb cei 120 de mm ai suspensiei îți vor permite să abordezi agresiv nenumărate trasee. De asemenea, așa cum declară producătorul, acest model combină cu succes calitățile lui Scalpel cu cele ale lui Rize.

Piesa de bază a lui Trigger 1 este amortizorul Fox DYAD cu două camere separate de aer (pentru urcare și pentru coborâre). Acesta îți oferă posibilitatea de a seta cursa instant fie pentru 70 de mm dacă te afli pe urcare, fie pe 120 de mm dacă ești în coborâre. Trigger 2 va utiliza un amortizor X-Fusion, cu o cursă fixă de 120 mm. Cei doi pivoți principali ai sistemului de amortizare sunt prinși cu un ax ce măsoară 15 mm în diametru, asigurând astfel o rigiditate de invidiat.

Vor exista trei versiuni distincte: Trigger Ultimate (disponibil doar pentru Europa), Trigger 1 și Trigger 2. Diferențele între biciclete vor fi făcute bineînțeles de echipare. Spre exemplu, costul pentru Cannndale Trigger, ce cântărește doar 10.8 kg, va fi de aproximativ 7.000 $, sumă pentru care vei primi o furcă Lefty cu o cursă de 130 de mm, sistem de transmisie Shimano XT/XTR, frâne Shimano XTR, roți Reynolds Carbon sau anvelope Schwalbe Racing Ralph Evo 2.35.

Mai multe detalii vor fi disponibile în curând.

via Cannondale

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 10 =