Acum citesti
YT Jeffsy: contraatac serios în segmentul All-Mountain

YT Industries a pregătit temeinic o nouă bicicletă de All-Mountain, care se anunță a fi un concurent serios pe piață. Așadar, germanii au gândit un full-suspension, care rulează pe roți de 29 de inch, are o geometrie orientată către coborâri, care oferă o suspensie de 140mm și care poate fi achiziționat cu cadru din aluminiu sau din carbon.

yt-jeffsy-1Scopul a fost de a crea o bicicletă foarte rapidă dar și ușoară în același timp, care să fie extrem de manevrabilă. În acest sens, YT a optat pentru o suspensie Virtual 4 Link, un headtube de 66.8 grade, foarte apropiat de cel al bicicletelor de downhill, un seattube poziționat la 74.7 grade și un BB drop de 32 mm. Mai mult decât atât, geometria poate fi oricând schimbată la 67.5 grade/75.3 grade, pentru porțiunile de urcare. Nu în ultimul rând, lungimea chainstay-ului este de doar 435mm.

yt-jeffsy-6 yt-jeffsy-4 yt-jeffsy-3 yt-jeffsy-2 yt-jeffsy-1Bicicleta va fi oferită în 6 versiuni, 3 din carbon și 3 din aluminiu. Versiunea de top va costa 4.499 de euro, va cântări 11.9 kg și va fi dotată cu suspensii din gama Fox Float Kashima Factory și cu un sistem de transmisie Sram X01. Versiunea de bază, va costa 2.199 de euro, va cântări 14.3 kg și va fi dotată cu amortizoare de la Rock Shox, respectiv cu furca Pike și cu amortizorul Monarch RT3. Sistemul de transmisie instalat pe bicicletă provine din gama SLX de la Shimano, așadar o variantă mai mult decât decentă pentru un preț nu foarte mare.

Bicicleta se anunță a fi un hit, numărul mare de precomenzi pentru aceasta fiind grăitor în acest sens. Toate detaliile le găsești pe site-ul YT Industries.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 4 =