Acum citesti
Noile Cannondale Claymore și Jekyll 2013

Cannondale Claymore, versiunea 2013, va oferi ca și până în prezent suspensii reglabile, de la 180 la 110 mm. De asemenea, poziționarea amortizorului de spate, va putea fi modificată astfel încât să poți schimba ușor geometria bicicletei. Echiparea este de asemenea nouă, la nivelul sistemului de transmisie dar și la nivelul altor componente precum: ghidonul mai lat sau tija de ghidon mai scurtă.

Bicicleta de All Mountain Plus, Cannondale Jekyll 1, va beneficia de suspensii de 150 de mm, cu mențiunea că vei putea reduce cursa până la 90 de mm. Geometria noilor Jekyll 1 și 2 va fi mai agresivă, iar aceasta va fi susținută și de echiparea mai solidă precum angrenajul cu două foi 36/22, chainguide MRP și poți opta chiar și pentru o furcă Fox 34 Talas, cu o cursă de 160 de mm.

Ultimul dar nu cel din urmă este Jekyll MX, pentru Enduro. Echipat cu o furcă Fox 36 Float cu o cursă de 160 de mm, un set de roți WTB Stryker, tijă de șa cu poziție reglabilă Rock Shox Reverb acesta va fi cu siguranță o companie plăcută pe cele mai dificile dintre trasee.

via Cannondale

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + 13 =