Acum citesti
Noile furci RockShox SID și Revelation

RockShox a prezentat noile furci de top, SID, pentru Cross Country și Revelation, pentru All Mountain. Ambele vor fi disponibile pentru roți de 26, 27.5 sau 29 inch. De remarcat sunt și brațele superioare în culoarea neagră.

Prima pe listă, SID, este considerată a fi una dintre cele mai de succes furci de Cross Country din toate timpurile, având la activ victorii olimpice sau de cupe mondiale. Va fi disponibilă cu o cursă de 80 până la 120 de mm.

rock_shox_sid_2014

Revelation, va oferi o cursă situată între 120 și 150 de mm, cu posibilitatea reglării acesteia, reușind să doboare un nou record pentru greutate. Cu toate acestea, cei de la Rock Shox nu menționează care va fi greutatea lui Revelation.

rock_shox_revelation_2014

Cea mai importantă noutate pentru ambele modele de furci, se numește Dig Valve și vine în completarea circuitului de amortizare. Pistonul de rebound a fost redesenat pentru a acomoda sistemul Dig Valve, care va oferi un nivel optim de control pentru comperia low și high speed, controlând cu atenție fluxul de ulei, pentru a oferi o amortizare potrivită în funcție de teren. Așa cum am văzut și la noul Rock Shox Pike, și cele de față vor fi dotate cu funcția Rapid Recovery ce va permite furcii să se extindă mai rapid după denivelări consecutive, oferind implicit mai multă tracțiune.

Atât SID cât și Relevation vor fi disponibile începând cu luna iunie a acestui an. Costurile vor fi de 672 euro pentru SID și de 676 euro pentru Revelation.

via Rock Shox

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =