Acum citesti
Noile Focus: Whistler, Black Hills, Highland Peak, Raven și Super Bud

noutati_eurobike

Cele două mari noutăți ale anului 2013, se numesc Raven 650B și Super Bud 29R. Voi începe însă prin prezentarea noilor modele entry-level, atractive din punct de vedere al prețului pentru piața din România.

Noul Focus Whistler 2013 va beneficia în mare de aceeași echipare ca cea a anului trecut, însă primește o gamă nouă de culori. Prețul recomandat va fi de 499 euro.

Focus Highland Peak 2013 va avea un sistem de transmisie cu 24 de viteze, un schimbător de pinioane și de foi Shimanio Alivio, furcă Suntour XCT și frâne pe disc mecanice. Prețul recomandat va fi de 449 euro.

Focus Black Hills 2013 va fi oferit în nuanțe cenușii sau în nuanțe de negru cu albastru, pentru cei mai optimiști dintre voi. Pinioanele vor fi selectate cu ajutorul unui schimbător Shimano Deore, sistemul de transmisie va însuma 27 de viteze, iar furca ce va echipa modelul, va proveni de la RST, modelul Blaze RL. Costul recomandat al bicicletei este de 599 euro.

Totuși cei care vor o adevărată armă pentru Cross Country, au la dispoziție pentru 2013 noul Raven 650B. Cu roți de 27.5 inch (650B). Picanterie este reprezentată de sistemul de transmisie Sram XX1, cu o foaie și 11 pinioane. Frânele ce echipează modelul de top, provin de la Avid, modelul XX iar furca de la Rock Shox, modelul high-end SID XX World Cup. Nu în ultimul rând, trebuie precizat faptul că noul Raven 650B va beneficia de un cadru din carbon și va putea fi achiziționat pentru 8.999 euro, preț recomandat.

În aceeași ligă, a bicicletelor de top, joacă și noul Super Bud 29R, însă este oferit la mai puțin din jumătatea sumei pe care ar urma s-o plătești pentru Raven.

Iar asta face ca modelul să fie cât se poate de interesant. Sistemul de transmisie este compus din piese Shimano XT/XTR, furca și amortizorul provin de la Fox, ambele oferind o cursă de 100 mm, iar roțile de la DT Swiss, modelul X 1600 Spline.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + three =