Acum citesti
Dimar Kinetic-One C780, campioana greutății reduse

Dimar HBM și Kinetic-One, două firme din Italia și Marea Britanie, și-au dat mâna și s-au concentrat pe producția unei cursiere ușoare. Desigur, aici este o mică dispută, pentru că atunci când te ocupi cu producția de biciclete la comandă, nu se poate numi producție de serie. Dar o cursieră ușoară rămâne o cursieră ușoară.

Cele două firme nu doresc să producă în serie această bicicletă, ci doresc să ofere o cursieră ușoară și personalizată. Mare atenție la acest ultim cuvânt, căci Dimar și Kinetic-One vor să ducă lucrurile mai departe ca niciodată. Înainte de a începe fabricarea bicicletei, cel care o comandă va trebui să facă o vizită la sediul Kinetic-One pentru niște măsurători 3D realizate video. Acele măsuratori vor fi trimise italienilor de la Dimar care vor meșteri preț de câteva săptămâni la respectiva comandă. Deci, cursieră personalizată de 4,92 de kilograme. Doar am zis ultra-ușoară, nu?

Dintre piesele care vor înzestra Dimar Kinetic-One C780 putem enumera cadrul de 780 de grame, setul Sram Red, roțile de baieu Reynolds RZR 46 și șaua Gipiemme de 134 de grame. Varianta de bază a bicicletei costă 8.999 de lire sterline, iar cea mai sofisticată/performantă 13.012 lire stelrine.

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − three =