Acum citesti
Mondraker revine puternic în 2015

Producătorul spaniol Mondraker vine pentru 2015 cu câteva noutăți interesante, cu modele reproiectate și cu unele complet noi. Cea mai versatilă bicicletă a celor de la Mondraker va fi Foxy XR în versiunea cu cadru din carbon, dotat cu amortizoare de la Fox, din gama Float (furca 34), seria Kashima și cu un sistem de transmisie Sram XX1 cu 1 foaie și 11 pinioane. Doar în Italia va exista o versiune dotată cu furcă Fox 36.

 mondraker_foxy_xr

Modelul de downhill, Summum Pro Team a fost de asemenea refăcut și este dotat cu o furcă Fox 40 RC2 Kashima, un amortizor Fox DHX RC4 Kashima, sistem de transmisie Sram X) DH și roți DT Swiss FR1900, oferită pentru un preț de 6.799 euro.

mondraker_summum_2015

Complet nou este modelul de All Mountain Crafty, un 29er cu suspensii de 130mm și renumita Forward Geometry, dezvoltată de producătorul spaniol, care folosește o pipă extrem de scurtă și un top tube foarte lung. Versiunile lui Crafty vor costa între 2.699 și 4.399 de euro, în funcție de echipare, iar în cazul versiunii de top, aceasta va avea un sistem de transmisie Sram X1, roți Mavic, tijă de șa reglabilă Rock Shox Reverb, o furcă Rock Shox Pike și un amortizor Fox Float CTD.

mondraker_crafty

De asemenea nou este și un fatbike, primul din acest segment dezvoltat de Mondraker. Denumit sugestiv Panzer, acesta va avea un cadru din aluminiu, angrenaj Race Face și un schimbător de pinioane Sram X5 și va fi oferit pentru 1.399 de euro.

mondraker_panzer

Nu în ultimul rând, pentru iubitorii hardtail-urilor de All-Mountain, va exista modelul Vantage RR, cu roți de 27.5 inch.

mondraker_vantage

Alte detalii despre echipări și greutate vor fi dezvăluite în cadrul Eurobike.

via Mondraker

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 7 =