Acum citesti
Bicicletele Mondraker, acum în România

mondraker_romania_1Unul dintre producătorii care s-au făcut remarcați în ultimul an, pentru investițiile în tehnologie, este Mondraker, producător spaniol care oferă o gamă variată, dar totuși restrânsă de biciclete. Una dintre inovații poartă denumirea de Forward Geometry  și a făcut valuri în rândurile pasionaților, deoarece oferă un concept complet diferit ce presupune instalarea ghidonului direct pe steerer-ul furcii dar și un ampatament mărit al bicicletei. Ce înseamnă asta? Un control mai agil și o stabilitate mai mare. Tehnologia este momentan disponibilă doar pe modelele de top ale producătorului.

Vestea bună este că Mondraker spune prezent în România, prin Kerobike, cu o ofertă destul de bogată. Pe scurt, fie că îți dorești un 26er, un 29er pentru Cross Country sau o bicicletă de All Mountain, ai de unde alege. Mai mult, nici latura extremă a sportului nu a fost dată uitării: în oferta acestui an, poți găsi biciclete de street sau de downhill.

Dar vestea cea mai bună este că bicicletele au un preț special de lansare, unele discount-uri putând ajunge chiar și la 3.700 de lei (vezi Mondraker Foxy XR).

Poți admira toate modelele disponibile aici și o scurtă selecție, în galeria de mai jos.

via Kero Bike

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 11 =