Acum citesti
Mondraker Vantage RR: hardtail pentru All Mountain

Mondraker_Vantage_RR_2014Despre Vantage aș fi tentat să afirm: Jackal reloaded! Pentru că noul cadru al celor de la Mondraker seamănă izbitor cu vechiul model al celor de la Santa Cruz, cocoașa de pe top tube fiind în acest caz motivul afirmației. Noul Vantage a fost proiectat pentru iubitorii de All Mountain, care doresc ture hardcore dar care nu au un buget pentru a achiziționa un full suspension potent. Vantage este însă o alternativă interesantă și departe de a nu fi o bicicletă cu performanțe bune.

Spaniolii au dotat modelul de top RR cu o tijă de șa reglabilă de la X-Fusion, modelul Hilo, care este mai mult decât binevenită atunci când alternezi traseele de urcare și de coborâre. Roțile provin de la Mavic, modelul Crossone, iar împreună cu anevlopele Maxxis Ardent, alcătuiesc un set de roți solid și totodată performant, în dimensiunea 27.5 inch.

Forward Geometry este de asemenea prezent pe Vantage, pipa montată pe steerer, provenind de la Onoff și măsurând 30 de cm. Împreună cu furca Fox Float Evolution CTD de 140 de mm, bicicleta are un headtube de 67 de grade, care-ți permite abordarea coborârilor abrupte în siguranță. Vârful de gamă XR nu a fost anunțat pentru 2014.

Mai multe detalii pe mondraker.com.

via Mondraker

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × two =