Acum citesti
Micul biciclist și siguranța lui

Nici bine nu și-a intrat iarna în drepturi că oamenii de la Clujul Pedalează organizează primul lor eveniment din 2012. Micul biciclist și siguranța lui este o întrecere de educație rutieră rezervată copiiilor ce va avea loc mâine, 28 ianuarie, începând cu ora 17.00.

Levente Kertesz, președintele Clujul Pedalează, spune despre această întrecere că Viaţa a dovedit că în vederea unei corecte circulaţii rutiere, educaţia copiilor și adolescenților îşi are o contribuţie de prim ordin. În acest sens, ne propunem să reactivăm forţele care şi-ar putea aduce o contribuţie la îmbunătăţirea muncii în acest domeniu. Urmărim de asemenea, dezvoltarea atitudinii de implicare socială a tinerei generaţii în asigurarea siguranţei rutiere în modalităţi şi contexte diferite, atitudinea pro-socială a tinerilor, implicare civică în soluţionarea şi reducerea numărului de accidente rutiere în rândul populaţiei şcolare și nu în ultimul rând, implicarea elevilor în activităţi de responsabilizare a comunităţii în domeniul siguranţei rutiere. Împreună cu Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj am demarat concursurile „Micul Biciclist și siguranța lui”, scopul acestor concursuri fiind formarea comportamentului rutier responsabil pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație pentru prevenirea producerii accidentelor de circulație în rândul copiilor și adolescenților.

Înscrierile se pot face la fața locului între orele 14 și 16 sau pe site-ul Clujul Pedalează. Locul de desfășurare va fi centrul comercial Polus Center.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 − one =