Acum citesti
Merida S-Presso i11-D


Puristă, rapidă și eficientă. Așa s-ar transpune calitățile noii Merida S-Presso în oraș. Citadina de top vine cu o echipare mai mult decât suficientă pentru oraș, reușind în același timp să păstreze un aspect curat. Astfel, ai la dispoziție un set de frâne Shimano M505 cu discuri de 160 de mm, manete Shimano Alfine și un butuc care face parte tot din gama Alfine, dar în interiorul căruia vei avea surprinderea să descoperi nu mai puțin de 11 viteze.

Anvelopele Maxxis Detonator sunt ușoare și în plus de asta, promit a asigura o aderență foarte bună pe asfaltul uscat sau pe cel umed. Iar dacă vei avea ocazia să pedalezi în ploaie, aripile te vor proteja de noroiul pe care Maxxis Detonator îl aruncă de pe șosea.


Îmbinările sunt bine finisate, astfel încât să mascheze cât mai bine solzii ce rămân în urma sudurii. Prinderea frânei pe disc spate este ușor diferită față de cele cu care ești obișnuit. Dar acesta devine un standard care începe să devină din ce în ce mai agreat de către producătorii de biciclete. Poate fi localizat pe țeava inferioară a triunghiului cadrului și nu pe cea superioară.


Alte informații găsești pe merida-bikes.com.


via Merida


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + 7 =