Acum citesti
Merida RoadBike Camp 2011


Ne aflăm în Ungaria la Merida RoadBike Camp 2011 pentru a testa noile Merida Reacto Team și Merida CycloCross CF Team. La invitația BikeFun Ungaria am luat parte la întâlnirea care s-a desfășurat într-o zonă ideală pentru iubitorii de șosea. Am pedalat alături de reprezentanții BikeFun, dar și alături de Alexandru Delcea (Veloteca), Cornel Stanciu (Merida NoMad Team) și Traian Goga (MBike).


Noua Merida Reacto Team se face remarcată nu doar prin finisaje, aspect și calitatea fabricației ci și prin performanțe. Este o cursieră cu un cadru din carbon, care cântărește doar 6.7 kg. O greutate suficient de mică încât să nu simți că pedalezi constant la 30-35 km/h sau că lași în urmă 70 de km.


Modelul pentru probele de ciclocross, Merida CycloCross CF Team, este unul de top. Beneficiază de asemenea de un cadru din carbon și a fost special gândită pentru a fi transportată cu mare ușurință. Cablurile sunt ascunse sub țeava superioară a cadrului, țeavă care de altfel este ușor curbată pentru a facilita transportul pe umăr în zonele dificile în care pedalatul devine imposibil.


În cadrul unor articole viitoare vom prezenta aceste modele pe larg. Până atunci, te invităm să urmărești fotografiile din galeria de mai jos și să rămăi pe FreeRider.ro, deoarece în zilele următoare vom transmite știri de la Balaton Bike Fest, ediția 2011.


Dragoș Mitroi
Balaton, Ungaria



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 2 =