Acum citesti
Merida E-Spresso 8,10


Merida E-Spresso, bicicleta urbană care susține biciclistul la pedalat cu ajutorul unui motor electric Bosch, a primit câtva noi modificări. Este disponibilă cu 8 sau 10 viteze dar și în versiuni cu sau fără portbagaj. Aspectul este de asemenea nou.

Motorul Bosch dezvoltă o putere de 250W și imprimă bicicletei o viteză de până la 25 de km/h. Acumulatorii Litium Ion se vor încărca în maxim 2.5 ore, pot fi supuși la 500 de cicluri de reîncărcare și beneficiază de o garanție de 2 ani.


Cei care mizează pe un aspect mai simplu, pot alege versiunea dotată cu butuc Shimano Alfine, cu 8 viteze integrate. Cei care doresc o transmisie clasică, dar și cu mai multe rapoarte, se pot decide pentru versiunea cu casetă de 10 pinioane și schimbător Shimano XT.Indiferent de înălțimea ta, nu este cazul să-ți faci probleme, pentru că noua E-Spresso este oferită cu patru dimensiuni distincte de cadru: 46, 51, 56 și 61 de cm.


Furca oferă o cursă de amortizare de 30 de mm iar frânele sunt furnizate de Shimano, modelul M445, hidraulice, pe disc. Acumulatorii îți pot oferi o autonomie de 50 până la 140 de km iar masa totală nu va depăși 22 de kg. Prețul este în continuare relativ piperat, S-Presso putând fi achiziționată în funcție de versiune, pentru o sumă cumprinsă între 2.299 și 2.549 Euro.


via Merdia


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − seven =