Acum citesti
Lumini de zi si pentru biciclete

Este deja cunoscut faptul ca lumini de zi de tip LED pentru automobile vor deveni obligatorii din 2011 (pentru vehiculele nou frabricate). Acestea sunt insa deja prezente pe foarte multe automobile. Se pare ca producatorii de componente pentru biciclete, in special cei care comercializeaza si sisteme de iluminare, precum Buesch & Mueller s-au gandit la un sistem asemanator adaptat bicicletelor.


Astfel, sub farul care se aprinde noaptea sunt instalate 4 pina la 6 LED-uri in linie sau pe doua randuri. Buesch & Mueller au patentat deja noul sistem si l-au lansat sub denumirea de Licht 24 (n.r. lumina 24). Acesta beneficiaza de un mod de zi si unul de noapte, mod care depinde de conditiile de iluminare externe acesta modificand automat intensitatea farului si a led-urilor automat.


Sistemele de iluminare vor fi disponibile cu dinam si vor cuprinde o gama de trei modele : FLY RT cu far de 40 Lux si 6 Led-uri de zi, Cyo RT cu o putere de 40 Lux si 4 Led-uri de zi si modelul Cyo T cu o putere de 60 Lux si 4 Led-uri de zi.


via | Buesch & Mueller


Vezi Comentariu (1)
  • Buna ziua,
    m-ar interesa detalii despre farurile LICHT24,pret,montare etc.
    nu am gasit pe site-ul dvs,eventual si alte modele.

    Multumesc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − sixteen =