Acum citesti
NiteRider lansează lumini noi şi stopuri pentru 2015

În lumea lanternelor pentru biciclete în ultimii ani accentul s-a pus pe o cantitate cât mai mare de lumeni. Cu cât mai mulţi cu atât mai bine, corect? Este adevărat însă doar dacă te ţine şi bateria. Din acest motiv, pentru 2015 NiteRider s-a concentrat nu doar pe îmbunătăţirea calităţii iluminatului, dar şi pe calitatea acumulatorilor săi.

Pentru seria Lumina cele mai multe modele primesc 50 de lumeni în plus preţul fiind în acelaşi timp mai mic. Noile lumini includ modelele Lumina 750, 550, 400 şi Micro 250. Pentru Lumina 400, Lumina Micro 250 şi Lumina Flare preţul scade cu 10$.

Niterider-Lumina-750

NiteRider Mako primeşte ceva modificări cosmetice în schimb apare un model mai mic Mako Mini care are 50 lumeni şi funcţionează cu o singură baterie AA pentru 12-60 ore la un preţ de 25$.

niterider-mako

Pentru spate avem stopul NiteRider Sentinel cu o putere de 2W. Stopul dispune de acumulator şi se încarcă prin USB. Sentinel dispune de un element suplimentar de securitate şi anume raze laser proiectate pe asfalt care îţi delimitează o bandă virtuală de bicicletă. Sentinel are 30 lumeni şi va funcţiona între 4,5 ore şi 36 de ore în funcţie de moduri şi temperatura de afară.

niterider-stop

Dar luminile sunt bune doar cât sunt bune bateriile cu care merg. Aşadar seria Performance Line va primi acumulatorul Enduro Battery care poate mări autonomia cu până la 60% pentru modelele Pro 2200 şi Pro 770 în timp ce Pro 3600, modelul de top, va fi disponibil în versiunile DIY şi Enduro.

niterider-enduro-acumulator

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 4 =