Acum citesti
Lezyne lansează stopurile Alert, cu senzor de frânare

Stopurile de bicicletă cu senzor de frânare nu sunt ceva nou pe piață însă în ultimii ani prețul acestui tip de lumini spate a scăzut semnificativ, asta însemnând că din ce în ce mai mulți cicliști își permit această nouă tehnologie.

Pentru toamna și iarna care în cele din urmă vor ajunge și la noi, Lezyne a lansat un set de lumini din seria lor de modele deja existente, echipate acum cu funcția Alert, adică funcția de frânare. În momentul în care frânezi, aceste stopuri vor lumina continuu și la intensitate maximă, apoi, după ce frânarea se încheie, vor reveni la modul anterior de iluminare, în general intermitent.

Lezyne Strip Drive Pro

Acest model costă 55 euro și este cel mai scump, dar și cel mai puternic din oferta Lezyne de stopuri Alert cu senzor de frânare. Cu o putere maximă de 360 lumeni, acest stop este extrem de puternic.

Lezyne Strip Drive Pro oferă în jur de 8 ore de autonomie în modul de noapte cu 35 lumeni și peste 6 ore în modul de zi cu 300 lumeni. Dar mai există încă alte 9 moduri de iluminare, toate cu o vizibilitate de 270 grade. Greutatea stopului este de doar 66 grame.

Lezyne Strip Alert Drive

La fel ca versiunea Pro, acest stop care costă 40 euro, oferă același profil înalt, cu vizibilitate de 270 grade și gruatate de 66 grame. Diferența este puterea mai mică de iluminare, stopul având 5 LED-uri. Cu o putere maximă de 175 lumeni, acest stop este și el suficient de puternic, însă în modul de zi puterea este de doar 150 lumeni și autonomie de 5,5 ore sau 35 lumeni în modul de noapte, cu autonomie de 4 ore. Lezyne Strip Alert Drive are un total de 11 moduri de iluminare și autonomie maximă de 27 ore în modul economic.

Lezyne Zecto Alert Drive

Lezyne Zecto Alert Drive are un preț de 40 euro și este cel mai compact din seria de stopuri Alert. Acest model poate fi atașat și de haine, în afară de fixarea clasică pe tija de șa. Zecto Alert are o putere maximă de 80 lumeni în modul intermitent de zi, cu 6,5 ore autonomie. În total există 5 moduri de iluminare și o autonomie de 15,5 ore. Greutatea este de 53 grame.

Lezyne KTV Pro Alert Drive

Acest stop are un preț de 30 euro și este cel mai ieftin din gama Alert. Stopul folosește același sistem USB de încărcare a bateriei. Lezyne KTV Pro Alert Drive are o greutate de 56 grame și oferă vizibilitate la 270 grade. Puterea maximă este de 75 lumeni în modul frânare. Este la fel ca puterea maximă în modul de zi, mod în care stopul are o autonomie de 7,5 ore. În total KTV are patru moduri de iluminare și autonomie de 14 ore în modul cel mai economic.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 5 =