Acum citesti
Sportiiiis, ciclocomputerul din lentilă

Compania 4iiii Inovations a lansat de curând Sportiiis (a se citi Sport Eyes), un dispozitiv care poate marca începutul sfârșitului pentru ciclocomputerul clasic. Sau cel puțin revoluționează aparatele de măsură care accesorizează bicicleta.

Lucrurile cu Sportiiiis sunt relativ simple, în ciuda aparențelor SF. Nu funcționează ca un ciclocomputer autentic, adică nu îți proiectează pe lentila ochelarilor diverse informații, precum viteza sau ritmul cardiac, deși îți dă o idee a valorii la care se află acestea. Înainte de a porni la antrenament, va trebui să îți predefinești viteza cu care vrei să rulezi, ritmul cardiac pe care nu vrei să îl depășești, cadența de pedalat pe care vrei să o ai și alți parametri.

După cum apare în poză, dispozitivul are mai multe LED-uri, 7 la număr, cu mai multe nuanțe de verde, galben și roșu. Aceste leduri vor indică în ce măsură te afli în apropiere de parametrii prestabiliți. LED-ul verde, care indică faptul că te antrenezi conform parametrilor, se află la mijloc. După cum deja probabil ți-ai dat seama, LED-urile din stâng servesc în a indica parametrii care se află sub valorile prestabilite, iar cele din dreapta pentru parametrii care se află peste acele valori.

Sportiiiis este dotat și cu un sistem audio de feedback al parametrilor, se poate conecta la orice aparat cu tehnologie ANT+ și poate fi montat pe orice pereche de ochelari. Acesta înregistrează următorii parametri: viteză, ritm cardiac, cadență, wați și orice alte informații compatibile ANT+.

Dispozitivul cântărește 10 grame, iar prețul recomandat de vânzare este de 199$, pe site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − five =