Acum citesti
Jaal E-styler 2012


E-styler se numără printre acele biciclete de oraș menite să atragă privirile ca un magnet. Deși aspectul său este subiectiv, prin formă și proporții va reuși cu siguranță să capteze atenția celor din jur. Aflat momentan în stadiul de prototip, noul e-bike a fost conceput și dezvoltat în Elveția de către doi tineri entuziaști.



Aceștia descriu bicicleta ca fiind un produs exclusivist, care îmbină elementele de design de ieri, cu tehnica de astăzi și cu inovațiile de mâine. Aceesorii precum șaua sau manșoanele sunt realizate din piele. Furca permite o cursă de amortizare de 60 de mm, acumulatorul este ascuns în triunghiul frontal al cadrului într-o geantă din piele iar anvelopele albe vin să întregească imaginea de vintage.


Jaal E-Styler este dotat cu un butuc Alfine cu 11 viteze și va putea fi achiziționat începând cu luna ianuarie 2012. Iar cum luxul nu a fost niciodata ieftin, vor fi puțini cei care vor putea plăti 10.000 de euro pentru un asemenea exemplar. Dar cel mai probabil se vor consola cu exclusivitatea de a pedala pe o bicicletă vintage, ca nici una de pe piață.


via JAAL



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + 18 =