Acum citesti
Sigma Powerled Evo cu 900 de lumeni


900 de lumeni pentru a-ți lumina calea în noapte. Powerled Evo este noul sistem de iluminare pe care ni-l propun cei de la Sigma și care va face lumină pe următorii 100 de metri ai traseului pe care-l parcurgi. Impresionant nu? Devine și mai impresionant dacă admiri fotografia în care sunt comparate sistemele Powerled Black cu Powerled Evo.



Cu o carcasă din aluminiu, noul Powerled Evo va face față oricăror condiții meteo și va avea patru moduri distincte de operare. De asemenea, te poți aștepta la o durată de funcționare de la 3 până la 11 ore, în funcție de modul de utilizare. Se instalează foarte ușor pe bicicletă sau pe cască, având un colier de prindere.



Costul va fi de aproximativ 170 de euro. Detalii complete găsești pe sigma-evo-lights.com.


via Sigma


Vezi Comentarii (4)
  • pt.johnny….pe mine ma intereseaza cati volti si cati amperi scoate acumulatorul care alimenteaza sigma powerled evo pentru ca as cumpara numai lampa(farul) si sa-i pun eu un acumulator,ca sa ies mai ieftin la pret!

  • Sunt informatii utile. Am revenit pe bicicleta dupa 25 de ani de pauza si ce s-a scris pe aici (inclusiv unele comentarii) m-au ajutat sa aleg bicla, sa remediez o pana si sa achizitionez una alta pe langa cele doua roti. Pacat ca discutiile degenereaza uneori in mici conflicte…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − fourteen =