Acum citesti
Companiile de biciclete susțin guvernele în promovare pedalatului

Jucătorii din industria bicicletei ar putea debloca câteva miliarde bune de dolari pentru a cofinanța campaniile guvernamentale de promovare a mersului pe bicicletă. Acest lucru va fi discutat pe larg, de către directorii executivi ai marilor companii din domeniu cu ocazia unui summit ce va avea loc marți, 30 august, la Eurobike.

Legând activitățile de lobby cu vânzările, summit-ul va ilustra cum piețele de biciclete au crescut mulțumită promovării acestui vehicul la nivele naționale. Totodată, vor fi prezentate moduri prin care industria poate obține finanțare europeană pentru piețele de biciclete emergente din Europa.

“Acest lucru este foarte important pentru noi. Advocacy-ul este mai mult ca marketing ori dezvoltarea de noi produse. Este modul prin care conlucrăm pentru a crea noi piețe. Schwalbe crede în acțiunile ECF (European Cyclists Federation) și consideră că a produse rezultate mai mult decât vizibile” este de părere Frank Bohle, CEO al Schwalbe și membru al CIC (Cycling Industry Club).

De exemplu, dacă fiecare țară europeană ar atinge cifra de vânzări pe cap de locuitor existentă în Danemarca, atunci ar fi vândute cu 30 de milioane mai multe biciclete pe an, adică o creștere de 150%. Totuși, chiar și măsurile aparent mici pot genera efecte mari. În Irlanda, guvernul a introdus o reducere a impozitului pentru cei care folosesc bicicleta pentru a se deplasa la muncă, fapt ce a dus la o creștere a veniturilor cu 27 milioane de euro pe parcursul a 3 ani pentru magazinele din domeniu și la deschiderea a încă 50 de magazine noi. De asemenea, lobby-ul făcut de ECF care a dus la obținerea finanțării europene pentru proiecte de ciclism a condus la creșterea numărului de bicicliști cu 26.000 în Italia, Ungaria, Belgia, Austria și Slovenia.

Vezi Comentarii (2)
  • Mda, inca un capitol la care Romania va straluci prin indiferenta autoritatilor. Nesimtirea autoritatilor. Ignoranta, stupizenia si aroganta autoritatilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 2 =