Acum citesti
Bianchi își deschide propriul magazin profesionist în Bergamo

F.I.V. Edoardo Bianchi Spa își va deschide propriul magazin profesionist de biciclete din orașul Bergamo în luna aprilie. Locul se dorește a fi mult mai mult decât un simplu magazin, din motivele următoare.

Officina Edoardo Bianchi, cum se va numi magazinul, va fi amplasat pe strada Sentierone, cea mai circulată arteră pietonală a orașului și care se află în apropierea fabricii istorice de biciclete din Treviglio.

Magazinul va avea un format inovativ prin care se va furniza maximul de informații și educație în privința produselor și tehnologiilor Bianchi. Personalul magazinului, format din experți, va îndruma fiecare client către o bicicletă care i se potrivește ca dimensiuni, pentru a elimina disconfortul generat de o alegere greșită a bicicletei și îi va ajuta cu sfaturi.

Dorim să creăm o experiență unică pentru client, declară Salvatore Grimaldi, actualul președinte al Bianchi și director executiv al Grimaldi Group. Officina Edoardo Bianchi este amplasat în zona centrală a orașului Bergamo și este o extensie a companiei Bianchi care permite clientului să se conecteze direct cu marca Bianchi.

Deschiderea oficială a Officina Edoardo Bianchi va avea loc în data de 24 aprilie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − four =