Acum citesti
Echipa TX Active-Bianchi, pregătită pentru 2012

Echipa de mountain bike susținută de cei de la Bianchi și-a prezentat echipa pentru sezonul care bate la ușă. Cu o lună înainte de debutul competițiilor, formația patronată de legendarul Felice Gimondi a dezvăluit echipamentul pe care îl vor folosi, dar și lotul de sportivi care îl vor purta.

În anul olimpic 2012, TX Active-Bianchi se bazează pe 4 sportivi: Tony Longo, Stephane Tempier, Gerhard Kerschbaumer, campion european al categoriei U23 și Leonard Paez.

Atleții antrenați de către Massimo Ghirotto vor rula pe Bianchi Methanol SL2 și pe Bianchi Methanol 29SL, vârfurile de gamă în materie de mountain bike-uri ale producătorului italian. În același timp, TX Active-Bianchi va avea și o echipă de juniori, compusă din Federico Barri, Cristian Boffelli, Giorgio Rossi, Oscar Vairetti, Katia Moro și Chiara Teocchi, care va folosi bicicletele Bianchi Methanol SX2.

În data de 1 martie va avea loc o conferință de presă în cadrul căreia vor fi prezentate toate informațiile despre TX Active-Bianchi, urmând ca 3 zile mai târziu echipa să debuteze în prima competiție oficială a anului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + eight =