Acum citesti
Canyon Concept Speedmax: viitorul, astăzi!

Deși se află momentan în stadiul de concept, cei de la Canyon nu exclud introducerea bicicletei în producția de serie. Canyon Concept Speedmax arată tăios, cu un design futuristic, la concepția căruia au lucrat ingineri, specialiști în aerodinamică, designeri și specialiști în materialele din care se realizează cadrele de biciclete. Un proiect de amploare s-ar spune, însă cu un rezultat pe măsură!

Scopul a fost crearea unei biciclete cu o formă compactă, care reușește să integreze toate componentele în mod armonios. Pentru o aerodinamică apropiată de perfecțiune, multe dintre piesele care echipează această bicicletă au fost mascate inteligent. Și cu toate acestea, bicicleta respectă normele UCI.

Revenind la compactizare, pentru a integra perfect frânele acestei biciclete, producătorul a dezvoltat de la zero un model nou, care pe lângă faptul că oprește bicicleta eficient, cântărește cu 60 de grame mai puțin decât cea mai ușoară frână pe jantă disponibilă în acest moment pe piață.

În următoarele săptămâni bicicleta va fi prezentă la Giro d’Italia, unde va fi prezentată publicului larg chiar de către rutierii echipei ProTour Katusha.

Mai mult decât atât, noul Canyon Speedmax a câștigat deja titlul suprem Red Dot Design 2012, la categoria Best of the Best.

via Canyon

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =