Acum citesti
Bianchi devine sponsor al Giro dell’Appennino

Bianchi continuă să învestească în cursele profesioniste de șosea și va fi sponsorul tehnic al celei de-a 73-a ediție al Giro dell’Appennino ce se va desfășura în data de 15 aprilie în regiunea de nord-vest a Italiei.

Cursa va porni din Serravalle Scrivia (Piemont) și se va încheia la Genova (Liguria). În ambele puncte, Bianchi va avea o zonă dedicată expozițiilor, unde vor fi expuse cele mai performante biciclete din carbon produse de italieni, cum ar fi Oltre sau Methanol SL29. La fiecare din cele două expoziții vor fi prezenți dealeri sau reprezentanți Bianchi pentru a oferi ajutor sau posibilitatea de achiziție.

Prin această înțelegere, Bianchi a reînnodat vechea legătură cu Giro dell’Appennino, legătură construită prin numeroasele victorii ale unor cicliști ca Fausto Coppi, Felice Gimondi sau Marco Pantani, care cu toții au evoluat pe această marcă de biciclete.

În 2012, Bianchi se va afla în miezul acțiunii prin intermediul echipelor Androni Giocattoli și Colombia Coldeportes care vor alerga pe modelele Oltre și Sempre.

Organizată de U.C. Pontedecimo, cursa este faimoasă pentru Passo della Bocchetta, o cățărare solicitantă de 8 kilometri, unde rutieri specializați în acest profil ai celor două echipe își vor juca șansa la victorie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + 8 =