Acum citesti
Grigio Carbonio – pliabila de doar 6.5 kg

Ideea de bicicletă pliabilă este completată de Grigio Carbonio, prin simplu fapt că pe lângă dimensiunile reduse, aceasta cântărește foarte puțin. Cu doar 6.5 kg, nu va reprezenta niciun fel de efort pentru a fi transportată cu mare ușurință dintr-o parte în alta.

Secretul constă în utilizarea carbonului, atât pentru cadru cât și pentru alte componente, precum furca, tija de șa, tija de ghidon sau jantele. Producătorul italian declară că bicicleta poate fi pliată în mai puțin de 15 secunde.

Echiparea este pe măsura pretențiilor: ai la dispoziție un sistem de transmisie cu 9 pinioane și o singură foaie, frâne pe disc hidraulice cu rotoare de 160 mm iar dacă partea ta excentrică se manifestă abuziv, poți opta pentru versiunea eletrică a acestei pliabile. Chiar și cu motorul electric atașat incluzând sistemul de asistare la pedalat, pliabila nu va cântări mai mult de 12 kg, o valoare remarcabilă.

Cea mai scumpă variantă este Grigio Carbonio Race, ce cântărește 6.5 kg și costă 7.200 de euro. Întrebarea rămâne deschisă: oare cine va fi dispus să plătească această sumă pentru o bicicletă pliabilă? Informații complete pe grigiocarbonio.it.

via GrigioCarbonio

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − twelve =